Alışveriş Sepeti

Alışveriş Sepetiniz Boş

Alışverişe Devam Et

Pantone’nin 2021 Renklerini Evinize Uyarlayın

Pantone 2021’in rengi olarak Aydınlatan Sarı ve Hakiki Gri renklerini açıkladı. Dekorasyonumu trendlere göre belirlemesem de sarı ve grinin uyumunu çok seviyorum. Özellikle salon dekorasyonuna çok yakışıyor. Grinin asaletini ve soğukluğunu sarının sıcaklığı ve enerjisi dengeliyor ortaya harika bir uyum çıkıyor. Sizlere ilham alabileceğiniz fikirler derledim.
 
Tüm duvarın rengini değiştirmek yerine küçük dokunuşlarla büyük değişimler yaratabilirsiniz. Duvar kağıdıyla ya da boyayla fotoğraftaki gibi şeritler oluşturabilirsiniz. Bu basit işlem odanızı bir anda canlandıracak, tüm havasını değiştirecek.
 
 
 
 
Daha büyük bir değişim istiyorsanız berjerinizi kurutulmuş sarı çiçeklerinize uydurabilir, sarının iç ısıtan enerjisini tüm odaya yayabilirsiniz.
 
 
Gri koltukların asla modası geçmeyecek. Pek çok farklı renkte kırlentle kombinlenebilecek gri koltuğunuzu, bu sene Pantone’ye güvenin ve sarı kırlentlerle kombinleyin.
 
 
Sarı bir sandalye neden almayasınız? Evinizi canlandırmak, enerjisini yükseltmek istiyorsanız sarı harika bir seçim. Sadece biraz dikkatli olmasınız. Yukarıda da önerneklendirdiğim gibi griyle kombinleyip sadece birkaç objede parlak sarıyı kullanırsanız, göz yoran bir görüntü oluşturmaktan kaçınmış olursunuz.