Alışveriş Sepeti

Alışveriş Sepetiniz Boş

Alışverişe Devam Et

Evin Rahatını Ofise Taşımak

Evin kokusunu, rahatını ofise taşımak son dönemde en çok uğraştığım konulardan biri.
Neredeyse tüm çalışanların evden çalıştığı bu zamanda ofis, tabiri caizse bana kaldı. Evde tembelleştiğimi hissettiğimde, bilgisayar başında hafiften uyuklamaya başladığımda pılımı pırtımı toplayıp kendimi ofise atıyorum.
Son dönemde ofisi çok boşlamışım. Mumlukların içi boşalmış, not defterleri dolmuş taşmış ama yenisi alınmamış… Durum buyken ben de çalışma ortamımı küçük dokunuşlarla yenilemeye karar verdim. Önce evin kokusunu ofise taşıyayım dedim. Evde devamlı kullandığım Homemade Aromaterpi mumları, yağları, buhurdanları ofise taşımaya başladım. Sonra fark ettim ki ofisin başka bir kokuya ihtiyacı var. Alışveriş sepetimi hiç denemediğim yağlar ve mumlarla doldurdum bir de yanına Homemade Aromaterapin’nin ofiste aromaterapi setini ekledim. Zaten bu set ofiste kendinize sizi mutlu edecek bir ortam oluşturma fikriyle, çok ince düşünülerek birleştirilmiş.
Sandalye değişir, masa değişir ama çoğu zaman sizin hissettiğiniz değişmez. İşte tam da burada kokularla oynamak harika bir çözüm. İnsan en çabuk kokuları hatırlarmış, hepimiz deneyimlemişizdir bunu. Çocukluğun kokusu, evin kokusu… Bazen o kadar da büyük değişimler duvarları yıkmak, yeni duvarlar örmek gerekmez. 1 damla esans 1 dal lavanta sizi sarar, götürdüğü yere siz de şaşıp kalırsınız.